Интервју са Јеленом Јовичић

/Интервју са Јеленом Јовичић

Разговарали смо с Јеленом Јовичић уочи извођења мјузикла MAMMA MIA! који је на репертоару 18.11. и 25.11. од 19.30

Осамдесетих година било је важно питање – Да ли више волите плавушу или бринету из групе ABBA? Која су ваша сећања везана за тај период?

Готово да није било куће која није имала њихову плочу. Што се мене тиче ја сам увек више нагињала Агнети тј. плавуши. Музика групе Abba ме подсећа на све оно чега данас више нема или бледи. То је безбрижан, леп, достојанствен и здрав живот и веома сам срећна што сам имала прилику да живим у то време.

У мјузиклу MAMMA MIA! играте Дону, колико сте сличне?

Дона је веома слична мени .Људи се рађају присутни, храбри, одважни, луцидни, али и емотивни, брижни, емпатични, жељни живота тражеци радост и здрав поглед на свет. Дона ми је помогла да научим да кажем не, да будем своја ма како то неком деловало чудно или другачије, да уздигнуте главе посматрам и сопствени пад, да устанем и идем даље…

Каква енергија преовладава у ансамблу док играте ову представу?

Енергија је фантастична.То су све професионалци око мене. Сјајни људи, даровити и драги. Ми смо екипа као нокат и месо. Већ одавно дишемо заједно и знам да је свако од нас појединачно поносан на оно што смо направили. Mamma Mia је један феномен који ће дуго дуго живети вероватно баш због тога што нас све подсећа на она времена, на доброту, чиста осећања, дивне односе међу људима, нешто што нас држи изнад проблема, нешто што нам треба као терапија или чистилиште од реалности и помало горке свакодневнице.

2017-05-21T21:02:54+00:00