Најављен програм за нову сезону

/Најављен програм за нову сезону

БЕОГРАД-МОСКВА, МИСТЕР ДОЛАР ЗА ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ НА ТЕРАЗИЈАМА

На првој конференцији за штампу у новој сезони, Александар Ђаја, директор Позоришта на Теразијама, подсетио је новинаре на успехе постигнуте у претходној сезони, а потом је најавио и нове позоришне пројекте.

Прва премијера у новој – 2016/17. сезони је музичко-сценска ревија БЕОГРАД – МОСКВА, 6. октобра од 20 часова на Великој сцени Позоришта на Теразијама. У овој музичко-сценској ревији по тексту Жељка Јовановића, а у режији Ђорђа Станимировића, учествују Милена Живановић, Жарко Степанов, Душко Радовић, Валентина Павличић, Никола Буатовић, Љиљана Стјепановић, Милена Васић, Душица Новаковић, Раде Марјановић, Небојша Дугалић, Кристина Савић, оркестар, хор и балет Позоришта на Теразијама. Главни јунаци ове приче су Београђанин и Московљанка, двоје младих који су се упознали и заволели на мору, а потом се састају у Москви. Представа „Београд – Москва“, рађена је у част манифестације „Дани Москве у Београду“

Првих дана октобра почињу пробе представе МИСТЕР ДОЛАР Бранислава Нушића, у режији Владимира Лазића, који је и аутор адаптације ове комедије, која ће бити изведена у форми мјузикла. Музику је компоновао Нинослав Адемовић, аражмане ради Александар Седлар, који ће бити и диригент представе, кореограф је Милица Церовић, костимограф Вања Поповић, сценограф представе Александар Вељановић. Стихове за мјузикл МИСТЕР ДОЛАР писао је Жељко Мијановић.

У току су преговори са приватним продуцентом из региона о могућој сарадњи на реализацији новог пројекта, који би био рађен по истом моделу као представа MAMMA MIA!. Такође, настојимо да обезбедимо права за један нови бродвејски наслов, овог пута мање форме.

У првом делу сезоне, већ 19. октобра, Позориште на Теразијама слави велики јубилеј -10. година од премијере и 250. извођење мјузикла ЧИКАГО.

Као круна наших напора и планова за предстојећи период јесу припреме за велики пројекат, мјузикл ФАНТОМ ИЗ ОПЕРЕ који ће бити изведен до краја 2017. године.

У жељи да изађемо у сурет нашој верној публци обезбедили смо нека изенађења и попусте у виду купона и других погодности.

2017-05-21T21:23:15+00:00