Позориште на Теразијама, у жељи да настави комуникацију са својом публиком у актуелној ситуацији, у наредном периоду планира да реализује следеће активности:

– Током ове јубиларне 70. сезоне, подсећали смо се најважнијих тренутака из историје Позоришта на Теразијама, стога наше активности настављамо у том правцу. Три пута недељно (сваког понедељка, четвртка и суботе у 19.30 часова), заједно са публиком моћи ћемо да гледамо неке од култних представа које су оставиле значајан траг и утицале на развој јединог музичког позоришта код нас. Линкови представа, из архиве РТС-а, биће објављени на нашем Facebook профилу. Прва представа коју „гледамо заједно“ у понедељак 6. априла је “Сплитски акварел” (1978) у режији Миљенка Штамбука.
– Како би остала у контакту са глумцима нашег позоришта и у овој ситуацији, сваке недеље и уторка у 18 часова у уживо укључењу у трајању од пола сата на инстаграм профилу нашег позоришта, публика ће имати прилику да разговара са њима о музичком позоришту, специфичности и захтевности рада и начину и процесу припреме једног мјузикла. На крају овог дружења биће постављено и једно квиз питање везано за област мјузикла, а пошиљалац тачног одговора биће награђен. У сарадњи са издавачком кућом “Clio”, добитнику ће, у складу с процедурама током вандредног стања,  на кућну адресу бити послата књига овог издавача. Разговори са глумцима на инстаграм профилу позоришта (@pozoristeterazije) ће почети од недеље 12. априла (#našepriče).

(Предвиђени план активности може бити измењен уколико актуелна ситуација са корона вирусом буде на то утицала).