Позориште на Теразијама је једини музички театар у региону специјализован за извођење најкомплекснијег позоришног жанра – мјузикла. Са традицијом извођења светских наслова дугом 73 године, Позориште на Теразијама се временом позиционирало као установа високог потенцијала и релевантних уметничких достигнућа.

И данас, позориште се труди да одржи стандард извођења и са сваком наредном сезоном амбициозније приступи репертоару ослушкујући публику и пратећи токове светских позоришних сцена.

Од сезоне 2022/23, наше позориште добија и подршку у креирању нових идеја. Водећа светска козметичка компанија L’Oréal придружује се тиму Позоришта на Теразијама са циљем да на будућем путу развију свој пун потенцијал у заједничким новим пројектима.

L’Oréal Paris бренд, чији су представници аутентичне личности из филмске, модне и музичке индустрије, већ више од једног века афирмише лепоту у свим њеним облицима. Од 1997. године је и у служби седме уметности као званични партнер филмског фестивала у Кану.

Изузетно нам је драго што од самог свог оснивања, L’Oréal Paris бренд подржава жене широм света, како уз помоћ најсавременијих производа иза којих стоје врхунска научна достигнућа, тако и кроз бројне иницијативе и партнерства.

Верујемо да ћемо уз L’Oréal, као пријатеља сезоне, наставити да оправдавамо поверење наше публике.