Традиционалном доделом годишњих награда и захвалница, у четвртак 23. децембра у фоајеу Позоришта на Теразијама прослављен је 72. рођендан јединог музичког позоришта у региону!

На самом почетку, присутнима се обратио директор позоришта Александар Ђаја и истакао да је текућа 2021. година, била још једна успешна година Позоришта на Теразијама и на стваралачком и на пословном плану упркос тешким условима рада због епидемије корона вируса, која траје већ другу годину.

Имајући у виду да прошле године нисмо обележили дан позоришта ове године смо се подсетили и рада и радних резултата у 2020. години, и наравно указали на оно што смо, упркос томе што се и даље ради са одеђеним ограничењима, остварили 2021. године.

Директор позоришта је истакао да је 2020. године у Позоришту на Теразијама премијерно изведен мјузикл „Са друге стране јастука“, Момчила Бајагића Бајаге, на текст Стевана Копривице, у режији Југа Радивојевића, а у овој 2021. години, која је на измаку у Позоришту на Теразијама премијерно је изведен мјузикл „Flashdance“, аутора Тома Хедлија, Роберта Керија и Боба Рота, у режији Владана Ђурковића, који се од прве репризе игра с великим успехом и на карту више.

Годишњу награду за 2020. годину добила је глумица Милена Живановић за улогу Тамаре у мјузиклу „Са друге стране јастука“, Славен Дошло за улогу Боже такође у мјузиклу „Са друге стране јастука“ и Александар седлар за аранжман и оркестрацију за мјузикл „Са друге стране јастука“.

Добитник награде за глумачку бравуру „Јанош Тот“ за 2020. годину је глумац Жарко Степанов за улогу Мите у мјузиклу „Са друге стране јастука“.
Годишњу награду за 2021. годину добили су кореографкиња Милица Церовић за кореографију у мјузиклу „Flashdance“ и балетски ансамбл мјузикла „Flashdance“.

Добитник награде за глумачку бравуру „Јанош Тот“ за 2021. годину је глумица Татјана Бошковић за улогу Хане у мјузиклу „Flashdance“.