Поштована публико,

С обзиром на постојање пандемије вируса короне, Позориште на Теразијама предстојећу сезону дочекује са осећањем одређене неизвесности, али и чврстог, непомућеног оптимизма у повратак својој публици, на начин који је њему својствен и препознатљив.

Стога је Позориште на Теразијама покренуло све своје ансамбле, уметничке и техничке потенцијале и од 1. септембра наставило са пробама мјузикла “Са друге стране јастука”, који за основу има најпознатије хитове Момчила Бајагића Бајаге. Интересовање јавности за овај пројекат не јењава од самог почетка рада на њему.

Такође, Позориште на Теразијама ће за предстојећу сезону обновити и припремити за извођење и све остале мјузикле са свог репертоара, које наша публика веома добро зна и гледа по неколико пута. Разуме се, све то уз придржавање препорука градских и републичких државних органа за заштиту здравља становништа од инфекције вирусом COVID 19.

Остаје нам само да вас позовемо да заједнички пребродимо овај неочекивани изазов пред којим смо се, у овом облику, по први пут сусрели у новијој историји позоришта уопште. Што значи, да се што пре вратимо у ваше и наше…

Позориште на Теразијама!