У Позоришту на Теразијама успешно је завршено још једно издање едукативног пројекта 11 ЗЕМАЉА, које Позориште на Теразијама годинама организује у сарадњи са часописом за уметничку игру Орчестра, а под покровитељством Министарства културе и информисања Србије, као и Амбасаде САД у Београду. Овогодишње издање пројекта 11 земаља реализовала су чак три америчка педагога Chet Walker, Bill Hastings iI Jack Samuel Gill.

Пројекат је реализован у Позоришту на Теразијама од 22. марта до 01. априла, са четири мастер-класа која су одржана у плесном студију Dance Factory у Београду (20.03. i 26.03 sa Billom Hastingsom класа за децу узраста од 10 до 15 година, као и 02.04. и 03.04. sa Jackom Samuelom Gillom класа за ромску плесну трупу GRUBB).

У Позоришту на Теразијама пројекат је реализован сваког дана од 22. марта до 31. марта, у периоду од 11.00 до 17.00 часова, у балетској сали Позоришта. У пројекту је учествовало преко 80 полазника који су били подељени у две групе: драмски уметници слободног статуса, али и из других Позоришта су заједно са групом уметника Позоришта на Теразијама (ансамбл драме, балета, хора) били једна група, док су у другој групи били ванинституционални играчи. Програм је реализован по методологији наставе у области музичког позоришта и дугогодишњој едукативној пракси школе The Jacob’s Pillow и програма Jazz Musical Theatre Dance чији је уметнички директор Chet Walker.

Тако су свакодневно полазници са сва три кореографа имала час jazz theatre musical dance-a, хип хопа, али и певања на којима се са учесницима радило на техници и специјалним извођачким  вокалним вештинама. Завршна презентација рада одржана је 01. априла на Великој сцени Позоришта на Теразијама. Том приликом додељене су две стипендије полазницима, Луки Живковићу и Сањи Милошевић, који ће у јулу бити на петонедељном курсу Jazz Theatre Dance у школи The Jacob’s Pillow у Америци.

Амбасада САД у Београду је на иницијативу амбасадора одржала специјалан пријем за све учеснике.