Данас је у Позоришту на Теразијама одржана конференција за новинаре поводом премијере мјузикла „FLASHDANCE“ у режији Владана Ђурковића, која ће се одржати у петак и суботу 19. и 20. новембра.

Александар Ђаја, директор Позоришта на Теразијама, представио је новинарима учеснике представе. Он је истакао да смо поносни што је без обзира на тешке услове за рад, због целокупне ситуације, пред нама још један успешан комад.

Радујемо се што су у овом мјузиклу шансу добили млади и талентовани глумци који су се за своје место у представи избори на великој аудицији која је организована за улоге Алекс и Глорија.

Након годину дана од последње премијере Позориште на Теразијама са нестрпљњем очекује да овај мјузикл изађе пред публику.

Ауторски тим чине: Слободан Обрадовић (превод и препев), Владан Ђурковић (редитељ), Александар Седлар (оркестрација) Милица Церовић (кореограф), Весна Шоуц и Милан Недељковић (диригенти), Јелена Стокућа (костимограф), Марија Калабић (сценограф).
У представи играју: Невена Неранџић/Мина Ненадовић,Славен Дошло/Арсеније Тубић, Милена Живановић/Митра Младеновић,Бојана Симеон/Марта Богосављевић, Татјана Димитријевић/Теодора Томашев, Мирољуб Турајлија, Данијел Корша, Татјана Бошковић, Валентина Павличић, Александар Дунић, Милан Антонић, Милена Моравчевић/Ана Симић, Слободан Стефановић и Јелена Арсић.