На прагу смо јубиларне 75. годишњице нашег позоришта. Рођендан Позоришта на Теразијама је 23. децембра и ове године смо решили да га прославимо онако како ми најбоље знамо. Имамо жељу да те вечери урадимо нешто за шта ретко имамо прилику – да направимо свој кутак који у изрежираним представама на тај начин није изводљив. Без редитеља, прецизних индикација и правила. Само наших жеља.
Када сам ову идеју предложио својим колегама, они су се придружили и одабрали познате хитове различитих музичких жанрова који су им најдражи. Биће то луда журка какву свакако можемо да очекујемо од глумаца музичког позоришта. То вече ће бити посвећено легендама које су свој живот и таленат посветили нашој кући али и граду који толико волимо.

Раде Марјановић
В.Д. директора Позоришта на Теразијама

У специјалном музичко-сценском програму поводом Дана Позоришта на Теразијама учествују: Тања Бошковић, Љиљана Стјепановић, Мина Лазаревић, Јелена Јовичић, Ивана Кнежевић, Драган Вујић Вујке, Владан Савић, Кристина Савић, Маја Новељић, Слободан Стефановић, Жарко Степанов, Славен Дошло, Арсеније Тубић, Никола Булатовић, Душко Радовић, Душан Свилар, Раде Марјановић као и балет, хор и оркестар позоришта.

Либрето и реализација: Раде Марјановић
Оркестрација: Војин Ненадовић
Костими: Снежана Шимић
Сцена: Драган Лазић

Представа ће бити изведена на великој сцени Позоришта на Теразијама у суботу 23. децембра са почетком у 19.30 часова, као и у репризним терминима 24. и 26. децембра.

Улазнице су у продаји на благајни позоришта као и online преко нашег сајта. Цене улазница су 1500 динара (партер) и 1000 динара (балкон) и не подлежу попустима.

Видимо се у сали!

Фотографије: Владимир Опсеница