У петак 22. децембра у 13 часова свечано је обележен 68. рођендан Позоришта на Теразијама. Пред пуним фоајеом и у одличној атмосфери традиционално су додељене захвалнице, годишње и јубиларне награде колегама који својим залагањем и професионалношћу обележили ову 2017. годину.

Ивана Кнежевић, првакиња Драме Позоришта на Теразијама и конференсијер, подсетила је присутне на најзначајније моменте из ове године и премијере, а најављени су и јубилеји представа у наставку сезоне: 100. извођења представа „Продуценти“, „Грк Зорба“ и „Зона Замфирова“, 150. извођење најдуже игране представе на Теразијама- „Неки то воле вруће“, као и 300. извођење мјузикла „Цигани лете у небо“.

Након ње, присутнима се обратио директор Александар Ђаја који је истакао да је ова 2017. година била једна од најуспешнијих до сада и да је одговорено на бројне изазове, посебно истичући успех мјузикла „Фантом из Опере“, светски познатог хита који је сада и на репертоару јединог музичког позоришта код нас. Закључено је на крају да је све резултат тимског рада што и јесте највећа предност и одлика Позоришта на Теразијама.