У петак 15. априла у 19.30 часова у Позоришту на Теразијама гостоваће мјузикл “Сан о Боки” у организацији и продукцији “Брунa” из Херцег Новог.
Улазнице се продају на благајни Позоришта на Теразијама и онлине преко нашег сајта, по цени од 1200 динара (партер) и 1000 динара (балкон).

Идеја о представи јавила се 2020. године од стране певачко-глумачке групе ентузијаста да направе мјузикл о веселом духу града као и многим цењеним културним прегаоцима и уметницима који су живели и стварали у Херцег Новом.

Ова представа је мјузикл у четири слике, са оркестром на бини, петнаестак ликова, динамичном и веселом причом, плесним нумерама и са много познатих домаћих, страних као и специјално компонованих песама.

Радња се догађа у неколико јесењих дана 1934. године на тераси и у свечаној сали Хотела „Бока” у Херцег Новом. Изненадни долазак краља Александра на путу за Марсеј, прети да поремети локалну свадбарску свечаност али градоначелник, директор, музичари, певачице, и цењени гости (морепловци, писци, сликари) успевају да разреше све изазове на опште задовољство. Сценарио за мјузикл је омаж бившим, бољим временима, срушеном Хотелу „Бока” и бројним познатим кутурним и уметничким ствараоцима Херцег Новог током XX века. Хотел “Бока” је био симбол благостања и врхунског туризма у Боки. Тешко оштећен земљотресом 1979. године, хотел је срушен а за њим је остала носталгична нада да опет, ускоро, „боље вријеме ће доћи“.

Ауторски тим чине: Петар Пејаковић (режија/драматургија), Пеђа Ристић (сценарио/продуцент, гитара), Мирела Шћасни (продукција/директор „Бруна“), Војислав Килибарда (сценограф/дизајнер), Антонија Ђуровић Новоселац (кореограф), Весна Вукићевић, (костимограф), Витка Вујновић (односи с медијима), Владимир Рацковић (музички аранжмани/постпродукција);

Улоге: Горан Славић, Дејан Ђоновић, Милош Пејовић, Андреј Божановић, Мирослав Бобо Милановић, Данило Бабовић, Зоран Тројановић, Маја Лукшић, Милица Милановић, Загорка Комљановић, Сара Јањић, Андрија Рашовић, Лука Дубанек, Лука Гардашевић, Лара Ковачевић;
Балерине: Сања Ђурић, Сара Гига, Миа Мишевић, Андреа Пророчић, Вања Раичевић;
Оркестар: Ђуро Познановић, Радован Чепрнић, Слободан Бобо Јањић;
Техника: Јана Јакшић, Матија Јањић;
Сниматељ Sound Track-а: Стеван Томашевић.

Више о представи: https://www.sanoboki.com/ 

Мјузикл „Сан о Боки“ реализован је уз подршку Општине Херцег Нови.

Гостовање у Београду помогли су Јасмина и Милан Кнежевић.