На великој сцени Позоришта на Теразијама у мају ће премијерно бити изведена представа Вече мјузикла на Теразијама, по тексту Милене Деполо, а у режији Даријана Михајловића. У овој представи ревијалног карактера учествоваће готово цео ансамбл нашег позоришта који ће извести неке од најатрактивнијих нумера из бројних представа са досадашњег репертоара јединог музичког позоришта у региону.
Ова представа окупља до сада највећи број извођача међу којима су: Јелена Јовичић, Мина Лазаревић, Раде Марјановић, Љиљана Стјепановић, Никола Булатовић, Мирољуб Турајлија, Милан Антонић, Владан Савић, Асеније Тубић, Славен Дошло, Ивана Поповић, Драган Вујић Вујке, Теодора Томашев, Марта Богосављевић, Кристина Савић, Душко Радовић, Валентина Павличић, Ана Симић, Жарко Степанов, Александар Дунић, Маја Новељић, Милан Босиљчић, Јелена Арсић, Барбара Милованов, Биљана Пековић, Оливера Драгичевић, Снежана Јеремић, као и хор, балет и оркестар Позоришта на Теразијама.

Представа Вече мјузикла на Теразијама ће имати две равноправне поделе са два премијерна извођења – 19. и 20. маја.
Претпремијера је 18. маја, а прва реприза 21. маја.

Зашто ова представа?
Зато што смо једино музичко позориште на Балкану. Зато што наш колектив има 149 чланова, скоро још толико спољних сарадника, и жели да свој огромни потенцијал искаже и на овај начин. Спремни смо да својим капацитетима додамо и овакву представу на свој репертоар.
Желимо да у једној вечери са својом верном публиком поделимо радост играња а кроз најатрактивније нумере само неких од бројних представа које смо волели и волимо. Управо због њих смо из овог позоришта излазили са оним чувеним осмехом. Ту су га проналазили и они који су тај осмех изгубили.
У истом расположењу ћемо дочекати и јубиларни 75. рођендан у који улазимо следеће године поносни на своју богату историју.
Зато, осмех на лица, драги наши, док је он још увек код вас. Док вас не напусти јер га нисте ни употребљавали.“
Раде Марјановић, В.Д директора Позоришта на Теразијама