У среду 17. априла, специјалним извођењем мјузикла Цигани лете у небо Позориште на Теразијама ће обележити 20. година од премијере једне од најпосећенијих представа са нашег репертоара!

У овом извођењу учествоваће обе глумачке поделе и биће прави позоришни спектакл за публику. Њему ће присуствовати и сви који су током претходне две деценије били део ансамбла сада већ култног теразијског наслова.

Овим поводом, а због великог интересовања љубитеља представе, улазнице за специјално извођење мјузикла Цигани лете у небо биће пуштене у продају у петак 22. марта, и могу се купити online преко нашег сајта или на благајни позоришта. Овај догађај не подлеже попустима.

Продаја улазница за остале представе са априлског репертоара са попустом првог дана продаје биће у суботу 23. марта.

Премијера представе, у режији Владимира Лазића, била је 17. априла 2004. године и од тада се увек игра пред препуном салом како на матичној, тако и другим сценама широм земље и ван ње.

Представу са више од 130 учесника, до сада је погледало близу 200 000 посетилаца, а изведена је више од 360 пута.

Током свог сценског живота, ова представа је расла и трансформисала се у врло препознатљиву енергију ансамбла који са посебним жаром изводи најлепше руске песме Јевгенија Доге осликавајући једну од најпознатијих љубавних прича, поједнако бавећи се питањем граница слободе, поноса и друштвених норми.
Више о представи и учесницима:https://pozoristeterazije.com/predstave/cigani-lete-u-nebo/